SZERETETLÁNC: A III. Jótékonysági adventi sokadalom várakozáson felüli sikerrel zárult
Közügy
2014. dec. 9.

SZERETETLÁNC: A III. Jótékonysági adventi sokadalom várakozáson felüli sikerrel zárult

Nagy sikert aratott a harmadik alkalommal megrendezett jótékonysági adventi sokadalom, a Szeretetlánc elnevezésû, évről-évre több embert megmozgató kézmûves vásár. A rossz idő ellenére rengetegen vettek részt a programokon és nagy érdeklődéssel fogadták mind a gyermekek, mind pedig az óvónők, szülők mûsorait. Az eseménynek a Dorogi József Attila Mûvelődési Ház adott helyet Mikulás napján.             

ngyalkk.jpg


A karácsonyi mûsort Dankó József alpolgármester nyitotta meg, ezután következtek az óvodások verses-énekes mûsorai. Közben forró teát, zsíros kenyeret kaphattak az adományozók. A Hétszínvirág Óvoda Mikulásváró ünnepséggel, a Petőfi karácsonyi zenés mûsorral, a zrínyisek pedig Élő Betlehemmel gondoskodtak az ünnepi hangulatról. Az oda látogatók az adventi vásáron különféle kézmûves portékák közül válogathattak: fenyődíszek, függők, posztóból varrt mackók, rénszarvasok találtak új gazdákra.
A III. Szeretetláncon a jótékonysági adománygyûjtéssel várakozáson felüli bevétel gyûlt össze az óvodák alapítványai számára.

 

tomeg.JPG

 

Támogatók: Letti Szalon, ELÁMEN ZRT., Wáryné Világi Hajnalka, Barina Anikó, Wenczel Norbert, Melange Szépségszalon, Tresz Sándor, Fekete Sas Étterem, TRA - KESZ Kft., Betty Cukrászda, Mányiné Lipót Rozál, Márti Fodrászat, Molli Szépségszalon, Osztermann Cukrászda, DOKI Eötvös Iskola, Gyöngyszem Optika, Czivicz Sándor, Duna House Dorog, Dorogi Fiatalok, ezen kívül szülőkké zmûves alapanyagokkal, portékákkal, valamint Zsigmondy Vilmos és Árpád-házi Szent Erzsébet gimnazistái továbbá rengeteg szülő és az óvodák dolgozói a munkájukkal. És nem utolsó sorban a József Attila Mûvelődési Ház, akik a feltételeket biztosították. (Nagyon sok segítő volt az alapanyag felajánlásban, szállításban, pakolásban, az adománygyûjtésben a szülők és a dolgozók köréből!)