Számítógépes segítség a Petőfi iskolának
Közügy
2014. szept. 12.

Számítógépes segítség a Petőfi iskolának

A Baumit Kft-nél immár szokássá vált, hogy a vállalatot már kiszolgált, de még kifogástalanul működő műszaki cikkeket a dorogi közintézményeknek ajándékozzák. Nemrégiben az idősek otthona és a kórház kapott három televíziókészüléket, most pedig a Petőfi iskola gazdagodott két számítógéppel. szgpet.JPG
A dorogi Petőfi Sándor Általános Iskola számítástechnikai tantermében szeptember 11-én délelőtt adták át a két komplett LCD monitorral felszerelt Pentium 4 számítógép-konfigurációt. Az adományt Jászberényi Károly igazgató vette át a Baumit Kft. munkatársától, Gábor Évától, majd a diákok ki is próbálták az új, gyors gépeket.
A számítástechnikát is oktató intézményvezető köszönetet mondott a segítségért, és elmondta, hogy az iskola számítógépparkja rendkívül elavult, ezért különösen jól jönnek a gazdálkodó szervezetektől érkező ilyen jellegű támogatások.
Az információs forradalom korában a mindennapi tanuláshoz is elengedhetetlen már a számítógép használata, ezért a gyerekek nagy hasznát veszik majd a korszerű komputereknek.