III. Aquatics Day: Nagy örömmel jön ismét Dorogra Katus Attila
Közügy
2015. jún. 18.

III. Aquatics Day: Nagy örömmel jön ismét Dorogra Katus Attila

Az Aquatics Day kétnapos programmá nőtte ki magát. Az idén immár szombaton és vasárnap is hódolhatnak a test formálásának az aktív dorogiak és bárki, aki ellátogat a Nipl Stefánia Uszodába június 20-án és 21-én. A sárkányhajózás és más vízi sportok mellett kipróbálhatjuk a spinninget, a WALKenergie-t, a zumbát és még többféle edzésmódszert.
Az esemény hivatalos megnyitója - díjátadással és a Szabadtéri Fitnesz Park felavatásával - szombaton 15 órakor lesz, de természetesen a sportolási lehetőségek és az ugrálóvár már déltől várja a látogatókat.
Dobrády Ákos (TNT zenekar) 17 órakor lép színpadra, hogy még jobb kedvre derítse a közönséget. A koncert után folytatódik a parti az uszodában késő estig. kenuzs.JPG
Vasárnap az edzések már reggel 9 órától elkezdődnek. Katus Attila hatszoros Világ-, kétszeres Európa-bajnok déltől tart aerobic edzést. Áprilisban mintegy másfélszázan edztek vele a sportcsarnokban. A jó hangulat most is garantált. Attila elmondta, bár több fellépést is vállaltak vasárnapra, mivel legutóbb annyira jól érezték magukat városunkban, ezért mindenképpen igent mondtak a felkérésre! A körülbelül fél órás intenzív edzés után életmód tanácsadásra is várja a sztár az uszodába érkezőket, akik megkóstolhatják az alacsony szénhidráttartalmú pizzákat, palacsintákat, a KATUSFOOD élelmiszercsalád ízvilágát, sőt más kiállítási termékekkel, kedvezményesen megvásárolható sportruházattal is várják a III. Aquatics Day-re látogatatókat.

UATICS.jpg