MÁJUS 28.: Gyermeknapi programajánló lányoknak és fiúknak
Közügy
2017. máj. 24.

MÁJUS 28.: Gyermeknapi programajánló lányoknak és fiúknak

Május utolsó vasárnapja a Gyermeknap. Május 28-án reggeltől estig minden róluk szól Dorogon is.

Íme a kínálat:

Az 5 legjobb LÁNY program Gyermeknapunkon:

1. Ülj le a körbe, és merülj el a Kerekítő Program fantasztikus hangulatában! Különleges élmény lesz a parkban, többiekkel közösen énekelni, játszani és ráadásul még Anya/Apa is biztos ott marad Veled! (Kerekítő foglalkozás Leszkóné Mónikával - a parkban, 10-11 óra)

2. Biztos szereted a kutyákat, hát érkezik Hozzád egy igazi kutyus gazdájával, és egészen érdekes mutatványokkal fog elkápráztatni! Ráadásul a kutyatartás apró fogásairól is fogsz néhány érdekes dolgot hallani! (14-14:45 óra, park)

3. Most aztán igazán kipróbálhatod kreativitásod! Óvó nénik részvételével fűzhetsz, rajzolhatsz, alkothatsz kedvedre, és az elmaradhatatlan csillámtetkót is meg fogod találni standjaink között! (10-17 óra, park)

4. Staféta Együttes koncertje Neked is szól! És nem ám csak állnak és énekelnek, hanem óriásbábokkal fognak érkezni, hidd el, különleges élmény lesz! (11 óra, park)

5. És amíg a fiúkat nem lehet elmozdítani a dübörgő kamionok mellől, addig Te ugrálóvárat nyugodtan birtokba veheted, fagyizhatsz, LEGOzhatsz, és mindenféle finomságot megkóstolhatsz! (9:30-17 óra között - az Otthon téren)

A többit a helyszínen, várunk szeretettel!

Az 5 legjobb FIÚS program Gyermeknapunkon:

1. El tudsz képzelni egy nagy úthálózatot kicsiben? És ez a kicsi mégis óriás lesz! Kamionok, munkagépek fognak rajta menni, és ami megdöbbentő lesz, hogy mennyire hasonlítani fognak az igazira! Vár a kamionsátor! (10:45 - Baumit sátor)

2. Ki is szeretnéd próbálni ezeket a profi modelleket? Unimog, gyorsasági hajó, tankok Téged várnak! Csak egy "kipróbálom kupon", amit be kell szerezned, és Tiéd a pálya! Várunk a REGISZTRÁCIÓNÁL! (9:30-17 óra, Otthon tér)

3. Képzeld el, hogy tankok, tüzérségi gépek egymás ellen és az egész fentről nézheted! És persze teljes biztonságban vagy! Vár a Tank Aréna! (9:30 - Tank Aréna)

4. Motorversenyzőnek készülsz? Hol máshol, mint a Talmácsi Motorsport Arénájában próbálhatod ki ügyességed! (9:30-17 óra Motoros Aréna)

5. És amíg a LÁNYOK gyöngyöt fűznek, ugrálj, koncertezz, egyél-igyál, vár Téged is a Modellőrület 2017. Dorogon!

kvicsfests.jpg