VIGYÁZAT CSALÓK! ISMÉT ÁL-VÍZMÛVES BUKKANT FEL A MEGYÉBEN
Közügy
2015. aug. 6.

VIGYÁZAT CSALÓK! ISMÉT ÁL-VÍZMÛVES BUKKANT FEL A MEGYÉBEN

Az elmúlt napokban ismételten felbukkantak olyan személyek Dorogon,akik az ÉDV Zrt. megbízásából belső hálózat átvizsgálására, valamint duguláselhárításra hivatkozva próbáltak bejutni fogyasztóinkhoz.

Az Északdunántúli Vízmû Zrt. ismételten és nyomatékosan felhívja tisztelt fogyasztói figyelmét, hogy a lakásba csak a Vízmû által rendszeresített fényképes, sorszámmal ellátott, a személyazonosító igazolvánnyal együtt érvényes igazolvánnyal rendelkező szakembereket engedjenek be. A vízmérő leolvasások időpontját egységes, emblémával ellátott értesítőn helyezzük ki a tömblakások bejárati ajtajára, melyről minden esetben értesülhetnek az érintettek. A vízmérő soron kívüli ellenőrzését belső nyomtatványokkal és jegyzőkönyvekkel rendelkező kollégák végzik. A lakásban történő eseti vízmintavételt csak a fogyasztó megrendelésére, vele egyeztetett időpontban lehet elvégezni, ahogyan a belső csatornahálózat tisztítását is.
Kérjük tehát, hogy minden esetben győződjenek meg az ilyen munkák elvégzésére hivatkozó személyek azonosságáról.


Ezen felül tájékoztatjuk Önöket, hogy az ingyenesen hívható 112-es segélyhívószámon tett bejelentések alapján a rendőrség azonnal intézkedni tud a hasonló esetek felderítésében.


Arra bíztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy legyenek figyelmesek, éberek, vigyázzanak értékeikre!

Az Önök szolgáltatója:
Északdunántúli Vízmû Zrt.
www.edv.hu