HÓDÍTÓ TÚRÁK INFORMÁCIÓ
Közügy
2018. okt. 5.

HÓDÍTÓ TÚRÁK INFORMÁCIÓ

Október 6-án túrázásra hívja a Dorog és Térsége Turizmus Egyesület a természetkedvelőket. A szervezők a parkolással, a helyszíni nevezéssel és a rajttal kapcsolatban tájékoztatják az alábbiakban érdeklődőket.

1.Parkolás

A Schmidt Sándor Agora a rendezvény ideje alatt is zavartalanul üzemel, ezért az autóval érkezők ide parkolhatnak. Ezen kívül a Gáthy Zoltán Városi Könyvtár mögötti és a környező utcákban lévő parkolókat is lehet használni.
Dorogon minden parkolót ingyenesen lehet igénybe venni!

2. Helyszíni nevezés

Azoknak, akik október 5-ig nem adták le elektronikus úton a nevezésüket, lehetőségük van a helyszínen is regisztrálni - de már csak korlátozott létszámmal!
A helyszíni nevezés díjai: Skarlát Will túra - 10 km - 1.000 Ft, Robin Hood túra - 20 km - 1.200 Ft.
Helyszíni nevezés esetén kérjük a pontos összeg előkészítését!
Azok, akik előneveztek, de a nevezési díjat nem utalták el legkésőbb október 5. 16.00 óráig, a helyszínen már csak az emelt nevezési díj megfizetésével vehetnek részt a túrán.

7 éves korig a gyermekek nevezése INGYENES!

3. Rajt

A rajt helyszíne a Schmidt Sándor Agora (Dorog, Bécsi út 38.). Az itinert a regisztrációs sátorban lehet átvenni, rajt mindkét távon 8.00 és 10.00 óra között lehetséges. Mivel nem teljesítménytúráról van szó, ezért a beérkezésnek nincs szoros határideje.

A túrát kutyával is lehet teljesíteni, de kérjük ügyelj arra, hogy ne zavard és veszélyeztesd társaidat!

Az útvonalak, térképek, magasságszintek megtekinthetők az esemény facebook oldalán, a www.hoditoturak.hu-n és a www.dorogisport.hu-n.