Közmeghallgatást tartottak a városházán
Közügy
2018. nov. 30.

Közmeghallgatást tartottak a városházán

November 29-én Dorog Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a polgármesteri hivatalban közmghallgatást tartott. Dr. Tittmann János polgármester a 2018-ban elvégzett fejlesztéseket és a jövőbeli terveket ismertette. Elmondta, hogy a Petőfi iskola korszerûsítése után a Zrínyi iskola felújítása következik 2019-ben. A munkaterületet már márciusban átadhatják a kivitelezőnek, az oktatást pedig városi intézményekbe szervezhetik ki. Az elmúlt hetekben megújult a városi temető Csolnoki út mentén húzódó kerítése, október végén átadták a Dorogi Sportcsarnokot.
2019-ben tovább folytatódik a városfejlesztés: a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében épülő Reimann Bányászattörténeti Miniverzum mellett a Zríny iskola energetikai korszerûsítése is megvalósul. Az Otthon téren szabadtéri sportpark létesül, elkezdődik a Mária utca korszerûsítése. A beruházások mellett az új rendezvényekkel a helyi identitás erősítése növelheti az életminőséget városunkban.

A polgármester a Buzánszky Jenő Stadion felújításával kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy a kormányzati döntés után a helyi elképzeléseknek és igényeknek megfelelően modernizálhatják a létesítményt.

A tájékoztatók után a polgármester lakossági kérdésekre válaszolt.