A 69. BÁNYÁSZNAPON ADJÁK ÁT A MEGÚJULT ZRÍNYI ILONA ISKOLÁT
Közügy
2019. aug. 29.

A 69. BÁNYÁSZNAPON ADJÁK ÁT A MEGÚJULT ZRÍNYI ILONA ISKOLÁT

150 millió forintos támogatást nyert Dorog Város Önkormányzata a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében a TOP-3.2.1-15-KO1-2016-00019 számú, Energetikai korszerűsítés a Zrínyi Iskolában Dorogon című projekt megvalósítására. A tervezési és közbeszerzési időszak lezárultával áprilisban kezdődött meg a kivitelezés.
Az idén augusztus 31-én, Dorog várossá avatásának 35. évfordulóján tartandó 69. Bányásznap szép alkalmat teremt az energetikai korszerűsítés során megújult Zrínyi iskola átadására.

A megyei önkormányzat támogatásával uniós forrásból a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében valósult meg az épületenergetikai korszerűsítés az intézményben. A megyei önkormányzat támogató döntésének köszönhetően elvégezték az épület energetikai felújítását, a homlokzat utólagos hőszigetelését, a nyílászárók cseréjét és a napelemes rendszer telepítését. A földszinti rész akadálymentesítése is megtörtént.

A 150 millió Ft-os pályázati forrásból, valamint önkormányzati saját forrás kiegészítéssel a Zrínyi Iskola komplex energetikai korszerűsítése 2019 augusztusának végére készült el.

További információt a dorog.hu weboldalon olvashatnak a projekttel kapcsolatban.
A projekt a Széchenyi2020 Program keretén belül valósul meg.