Polgármesteri tájékoztató - Köszönetnyilvánítás
Közügy
2020. márc. 24.

Polgármesteri tájékoztató - Köszönetnyilvánítás

Polgármesteri tájékoztató - Tisztelt Hölgyek! Tisztelt Urak! Kedves Dorogiak! Tisztelettel tájékoztatok mindenkit, hogy az idősek intézményi és otthoni ellátásában, a közétkeztetésben, intézményeink működtetésében, a közterületek fenntartásában önkormányzatunk számára rendelkezésre álló emberi és anyagi erőforrások elegendőek a járványügy jelenlegi helyzetében nehézségeink kezelésére, problémáink megoldására.
Mindezekkel párhuzamosan rendkívül fontosnak érzem, hogy köszönetemet és tiszteletemet fejezzem ki mindazok iránt, akik önkéntes felajánlásaikkal segítségünkre sietnek.
Köszönöm Polonyi Zsoltnak, az Élhető Városért Egyesület elnökének és az egyesület tagjainak szállítási kapacitásokban hasznosítható felajánlását.
Köszönöm Vizner Zoltánnak, a V.V. Gép Kft. ügyvezető igazgatójának pénzügyi felajánlását, mely a Dr. Mosonyi Albert Gondozási Központban gondozott emberek számára gyümölcs, zöldség vásárlási lehetőséget biztosít a következő hónapokban.
Köszönöm a K + Á Építő Kft. ügyvezetője, Kele Tibor és partnere Csiffáry Gabriella idősellátásban hasznosítható felajánlását.
Remélem, hogy együttműködéssel, erőforrásaink szervezett felhasználásával és a járvány terjedését akadályozó szabályaink betartásával felülkerekedünk nehézségeinken.

Dr. Tittmann János