Fitness parkkal, gasztronapokkal, éjszakai fürdőzéssel vár ezen a nyáron a strand
Közügy
2017. jún. 16.

Fitness parkkal, gasztronapokkal, éjszakai fürdőzéssel vár ezen a nyáron a strand

Elkezdődött a nyári szünet. A diákoknak, családoknak kiváló, biztonságos kikapcsolódási lehetőséget nyújt a Nipl Stefánia Uszoda, ahol két medencével, strand-játékokkal és büfével várják a vendégeket.
Már most hétvégén is különleges programot kínálnak a napfürdőzőknek: szombaton a mediterrán ínyencségek kedvelői a görög napon gasztronómiai különlegességeket kóstolhatnak meg.
A strand esti-éjszakai programokkal is készül. Elsőként június 30-án várja a Fürdők Éjszakája a szórakozni vágyókat, ahol igazi fergeteges bulit varázsol DJ Tomy Slow és DJ Dominique.
2017-ben az uszoda kiérdemelte a Magyar Fürdőszövetség 3 *-os Nemzeti Tanúsító Védjegyét, amely a kiváló minőséget garantálja a tisztaság, a személyzet és a kiszolgálás tekintetében.
A hatsávos versenymedence mellett a tanmedence és a nemrégiben felújított szauna és gőzfürdő szolgáltatásai is igénybe vehetők.
A strand területén található, de a Buzánszky Jenő Stadionból is megközelíthető kültéri fitness parkban saját testsúlyos edzéseket, erősítéseket végezhetünk.
A tanmedence fölött napvitorlákat szereltek fel, de a kisgyermekes szülők külön félsátrakat is igényelhetnek a pénztárban.
További információk: www.dorogiuszoda.hu